Skip to content
Gratis verzending boven €100 | Verzending 1-2 dagen*

Retourneren

Wil je een bij ons gekocht artikel retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product! Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te worden geretourneerd. Stuur een mail naar info@lovestudio.nl met hierin je naam en reden van retour. Dan sturen wij je het retourformulier toe. Deze moet ingevuld bij je retourzending verpakt worden. De kosten van retour zijn voor de klant. Het geld wordt zo snel mogelijk op je rekening teruggestort, mits de retourzending aan onderstaande eisen voldoet.  Let op: De retourzending moet mét track & trace code worden verzonden.

• Het product is ongedragen/ongebruikt en dus onbeschadigd
• Het product zit in de originele verpakking
• Voeg de pakbon/factuur toe aan jouw retourzending en meld je retour aan via info@lovestudio.nl
• De retour dient binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn en altijd verzonden te worden met track en trace code.
( op deze manier is de status van het pakket voor beide partijen zo goed mogelijk te volgen, zeker indien er onverhoopt iets misgaat )
• Na verwerking van je retour ontvang je het bedrag z.s.m. (maar altijd binnen 14 dagen retour) op het bij ons bekende rekeningnummer
• LET OP! Behang, meubilair, Love Boxes en andere (gepersonaliseerde) artikelen worden speciaal voor jou gemaakt/besteld en mogen daarom niet retour.

Ruilen

Wil je een bij ons gekocht artikel ruilen omdat het bij ontvangst toch niet helemaal naar wens is? Dit kan. Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, of stuur een mail naar info@lovestudio.nl.  In geval van ruilen betaalt de klant zelf de kosten voor de retourzending. Wij nemen dan de kosten voor de ‘nieuwe’ verzendkosten voor onze rekening. Voor het eventuele verschil in prijs zal een (credit)factuur worden gemaakt, zodat je geld terugkrijgt of bij kunt betalen.